Om Inge Skovdal

Mit navn er Inge Skovdal-og jeg elsker mit arbejde-efternavnet har jeg giftet mig til. Idag ejer jeg sammen med min mand  Skovdal & Skovdal Fotografi & Film – en fotografisk virksomhed beliggende i Århus, Odense og København. Mit arbejde er at skabe og iscenesætte f.eks.  lækker mad og gode idéer til bordet og hjemmet, dvs. at jeg både kan style og fotografere. Men mit arbejde er også at drive en af de største fotografiske virksomheder i Danmark. D. 7/9-2012  starter jeg også som skribent på Fyens Stiftstidende hvor jeg skal skrive lidt om mad og styling. Jeg er medforfatter på en del kogebøger på Gyldendal – Min første kogebog på Gyldendal var Glad Mad udgivet i 2002.

Jeg bor i Odense , men kommer fra Århus, hvor jeg har gået i skole og taget min uddannelse som fotograf. Jeg startede i lære som fotograf i 1991 og var færdiguddannet i 1995. Jeg begyndte som selvstændig i 2002 i Odense da jeg var 28 år .I 2004 fødte jeg mit 3. barn, samtidig med at vi åbnede vores 2. studie, i Århus. I efteråret 2010 startede vi et studie mere, i København. I 2011 startede vi en produktionsvirksomhed hvor vi blandt meget andet producerer  madfilm – her fungerer jeg som instruktør og scenograf – dette er selvfølgelig 100% selvlært.

Jeg har 3 børn, Niels, Asta & Anna – 3 ret selvkørende børn som bliver fotograferet ret meget.